Interieuradvies . Styling. Personal shopper

 

Je gaat een ander huis bewonen of bent toe aan een re-styling en zoekt hulp bij de indeling, kleurkeuze etc. Een ander verfje op de muur of meubelstuk, misschien toch het meubilair verplaatsen. Tijdens een persoonlijk gesprek inventariseer ik de wensen. Kleur, materiaalgebruik, (her)indeling van het interieur en eventuele assistentie bij aankoop van nieuw meubilair en /of accessoires komen daarbij vaak al aan bod. Op verzoek breng ik daarna offerte uit.

Een interieur moet groeien. Combinaties van oud en nieuw gaan geweldig samen, iets wat bij iedereen door de jaren heen ontstaat. Daarmee spelen, ervoor zorgen dat het interieur een eigen karakter krijgt is voor mij de uitdaging.

Wil je je huis verkopen en moet het verkoopklaar worden gemaakt zodat het er zo aantrekkelijk mogelijk uit ziet? Ik kan één of meerdere ruimtes aanpassen en verkoopklaar maken. Wat er precies voor nodig is om het op de juiste manier te presenteren verschilt per huis en ruimte en bespreek ik graag tijdens een eerste vrijblijvende kennismaking.

Je bent van harte welkom en ik zie je vragen graag tegemoet!